Afb. Website

Inspiratiesessie 'Great Place to Work'

LUISTER NAAR EN BETREK JE MEDEWERKERS
OMDAT WE SAMEN STERKER ZIJN!

Great Place to Work® Instituut ondersteunt organisaties in deze uitdagende tijden. In de huidige competitieve arbeidsmarkt is het van groot belang om jezelf te onderscheiden van andere organisaties. Je concentreren op het creëren van een uitmuntende Employee Experience is het meest beloftevolle competitieve voordeel dat je als organisatie kan bestendigen. Maar hoe ga je van start met het ontwikkelen van een geïntegreerd beleid rond Employee Experience? Wat maakt nu precies het verschil?

Het Great Place to Work® Instituut onderzoekt al meer dan 25 jaar uitzonderlijk werkgeverschap en mensgerichte organisatieculturen. Het engageert zich om elke organisatie te begeleiden in hun unieke weg om een goede werkplek te worden. Daarnaast organiseert het Great Place to Work® Instituut jaarlijks een wedstrijd 'Best Workplaces' waarbij de beste werkplekken van België beloond worden voor de inspanningen die zij doen voor hun medewerkers.

We nodigen je graat uit voor onze virtuele inspiratiesessie op donderdag 24 september 2020.
Je komt er alles te weten over de Great Place to Work® missie en visie, de methodologie, het proces van het onderzoek én de voordelen voor jouw organisatie. Bovendien getuigt ook Kathy De Bruyne, HR directeur bij Het Poetsbureau tijdens de sessie over hun aanpak.

PROGRAMMA

  • Kennismaking met het Great Place to Work® Instituut
  • Korte toelichting van Ruben De Gucht, Jobat
  • Testimonial van Kathy De Bruyne, HR directeur bij Het Poetsbureau
  • Tijd voor vragen

PRAKTISCH

Donderdag 24 september 2020 | 10u00 - 12u00

Enkele dagen voor de sessie ontvang je een bevestiging met een link naar het online platform waar je kan deelnemen.

Locatie
OnlineDatum
2020-09-24T10:00:00
Tijd
2020-09-24T10:00:00
Prijs
gratis