20200910 VKWPopUp

VKW POP UP: we hebben u gemist!

woensdag 09 september 2020
PopUp signalisatie DEFINITIEF LR


Bij VKW Limburg geloven we met hart en ziel dat het samenbrengen van de juiste mensen en bedrijven leidt tot versterking en groei. Van ondernemers. Van managers. Van bedrijven.

Gelijkgestemden die regelmatig samenkomen om elkaar te ondersteunen, ervaringen te delen en elkaar te informeren, dat vormt mee het hart van onze werking.

Dat is niet anders in moeilijke economische tijden. Integendeel.

Daarom investeerde VKW Limburg fors in een heuse VKW POP UP. Met speciaal ingerichte en goed uitgeruste ruime vergaderruimtes. Zodat onze talrijke werkgroepen, challengergroepen en tal van diverse opleidingen toch fysiek, maar coronaproof kunnen doorgaan.

Hiervoor werd de aanpalende laagbouw fors onder handen genomen. Met nieuw meubilair en compleet uitgerust. Optimaal rekening houdend met social distancing en andere ingrepen om alles veilig te kunnen laten plaatsvinden.

De VKW POP UP zorgt er dit najaar voor dat we onze normale werking kunnen garanderen. In het belang van u, onze leden. We hebben u gemist en kijken er naar uit u te ontvangen zoals u het gewoon bent bij VKW Limburg. U verdient het.