20200821 Netw@lks - KRC Genk - website

Netw@lks & KRC Genk wandeltocht voor het goede doel

Vrijdag 21 augustus gaat het wandelende netwerk VKW Netw@lks de uitdaging aan. 30 kilometer wandelen voor het goede doel. Samen met de business community van KRC Genk.
Doe jij ook mee?

De VKW Netw@lks ledengroep hebben in de afgelopen ‘corona’ maanden, net zoals de meeste mensen, alleen of in zeer beperkt gezelschap kunnen sporten. In gezelschap en al netwerkend wandelen, zoals we dat met Netw@lks sinds drie jaren doen, kon plots niet meer. Onder het motto ‘walking alone together’ hebben we ons voorgenomen om samen tot de zomer 10.000 km te stappen. Een uitdaging die we gaan halen!

En het einddoel van deze uitdaging willen we vieren met… een nieuwe uitdaging! Gekoppeld aan een goed doel. Een wandeling op vrijdag 21 augustus waarbij we om 7u vertrekken bij VKW Limburg en rond de middag – 30 kilometer later – aankomen bij KRC Genk. In de laatste 8 kilometer van het parcours krijgen we het gezelschap van de leden van de KRC business community en wordt er mix & match gedaan en zetten we samen de laatste kilometers in. En we hopen dat ook jij meewandelt met ons!

We doen dit ten voordele van ‘Fietsvriendinnen’, een project opgericht in de schoot van de communitywerking (Foundation) van KRC Genk, in samenwerking met het vrouwencentrum, Stad Genk en Mobiel 21. Binnen dit project krijgen groepen van dames de kans om te leren fietsen, met theorie- en praktijklessen en worden activiteiten georganiseerd om uit een isolement te geraken.

Wil jij hier mee je schouders (of voeten) onder zetten en met ons mee gaan stappen die ochtend?! Uiteraard alles met de nodige social distancing. De vrije frisse lucht helpt ons hierbij alvast een handje. Je deelname kost 95 euro en hierin is begrepen: bevoorrading onderweg, lunch bij KRC Genk, een officieel KRC Genk shirt – gepersonaliseerd voor dit event – en uiteraard jouw steun aan het project Fietsvriendinnen. Het einde van het event is voorzien rond 14u.

Niet twijfelen. Gewoon inschrijven! 

Locatie
VKW Limburg
Kunstlaan 16
3500 Hasselt
Belgiƫ
Datum
2020-08-21T07:00:00
Tijd
2020-08-21T07:00:00
Prijs
€ 95 (excl. btw)