2020 ogh ijsjes afb website

OGH: Videoboodschap van de voorzitter

woensdag 24 juni 2020

We verwijzen jullie graag naar onderstaand filmpje voor een videoboodschap van onze OGH-voorzitter, Stijn Leën.

20200624 afb. videoboodschap


De jaarvergadering – de feestelijke afsluiter van het werkjaar - werd in maart reeds uit voorzorg gecanceld. We hoopten om dit event alsnog te kunnen organiseren voor de zomer, maar een grote samenkomst is op dit moment niet realistisch. Het bestuur van OGH heeft dan ook besloten om de jaarvergadering over te slaan in 2020 en het voorbije werkjaar bij deze af te sluiten.

Wij starten vanaf heden dan ook een nieuw werkjaar, en hanteren hiervoor als compensatie uitzonderlijk een voordeliger lidgeld van 150 euro. Al willen we ook het afgelopen werkjaar toch nog met een positieve noot afsluiten. Daarom trakteert OGH volgende week op ijsjes van bij Crème de la crème.

Per bedrijf voorzien we 10 ijsjes die we op 29 en 30 juni zullen verdelen. Dit als bedankje voor het vertrouwen, en als verfrissing in de warme dagen die eraan komen. Laat het alvast smaken!

Mocht je extra ijsjes wensen, kan je er ook nog bijbestellen. Dit kan in schijven van 25 stuks, aan een kost van 20 euro (exclusief btw). Hiervoor bezorgen we je dan achteraf een factuur. Extra ijsjes kan je bestellen tot en met donderdag 25/6 om 16u. Dit kan door te mailen naar ruben.grauls@vkwlimburg.be.

Wij hopen jullie snel terug fysiek te mogen ontmoeten en denken al volop na over nieuwe activiteiten na het zomerverlof. Meer info hierover bezorgen we jullie tijdig.


Hou het allemaal gezond en tot snel!


Namens het voltallige OGH-bestuur