20200603 Webinar 'de link tussen netwerken en innovatiesucces' WEBSITE DEF

De link tussen netwerken en innovatiesucces

WAAROM NETWERKEN VOOR JOU EXPONENTIËLE GROEI KAN BETEKENEN  | WEBINAR I.S.M KLUWER OPLEIDINGEN

We maken allemaal deel uit van een netwerk. Een netwerk is geen verzameling van sterke en losse contacten, maar eerder een routekaart van de verbinding tussen mensen. Netwerken zijn essentieel als je jezelf, je producten of diensten bekend wil maken en groei nastreeft. Bert van Thilborgh biedt je in dit webinar inzichten en toepassingen van de nieuwste netwerktheorieën en hoe je deze concreet kan inzetten in commerciële omgevingen.

In dit webinar krijg je inzichten in en antwoorden op volgende vragen:

  • Hoe maak je een persoonlijke netwerkkaart aan?
  • Waarom moet je zwakke en slapende connecties koesteren?
  • Waarom je best uitgroeit tot een superconnector?

Je krijgt ook praktische tips mee om een betere netwerker te worden in offline en online omgevingen.

Bert van Tilborgh, is CEO van Future Proved, een trendwatching- en innovatiebureau. Hij heeft jarenlange ervaring opgebouwd als marketing- en communicatiespecialist en is al jaren gepassioneerd door huidige trends, de toekomst en innovatie. Hij hielp al verscheidene bedrijven en organisaties, zoals Barry Callebaut, SBS, Belgacom, etc. via scenarioplanning en toekomstdenken. Energiek, enthousiast, creatief en gelouterd kenmerken de persoonlijkheid van de docent. Met een sterk methodologische aanpak brengt hij structuur en koppelt hij theorie aan praktische interactieve oefeningen.

Bestemd voor
Iedereen die geïnteresseerd is in de principes van een krachtig netwerk als groeiversneller voor je product, dienst of jezelf.

PRAKTISCH

De link tussen netwerken en innovatiesucces | Live Webinar i.s.m. Kluwer opleidingen

Woensdag 3 juni 2020 | 12u00 – 13u00

Dit is een live webinar dat via Kluwer opleidingen verloopt. Na inschrijving ontvang je via Kluwer de nodige informatie om deel te nemen aan het webinar, alsook facturatie.

De kostprijs bedraag € 115 (excl. btw) per persoon. Dit webinar komt in aanmerking voor subsidiëring via KMO-portefeuille. Deze aanvraag verloopt echter via Kluwer opleidingen.

Locatie
Datum
2020-06-03T12:00:00
Tijd
2020-06-03T12:00:00
Prijs
€ 115,00 exclusief btw