20200527 Reboarding je medewerkers WEBSITE

Reboard je medewerkers

HET NIEUWE NORMAAL VRAAGT EEN REBOARDING VAN ELKE MEDEWERKER

Vandaag is er, vanuit de overheid, vooral aandacht gegaan naar zieken en specifieke doelgroepen. Toch is het belangrijk om te beseffen dat iedereen, elk van ons te lijden heeft onder deze coronacrisis. Iedereen wordt op zijn manier geconfronteerd met angst en onzekerheid.

We kunnen bij de heropstart van onze bedrijfsactiviteiten niet zomaar de draad oppikken en de bladzijde omslaan. We beginnen aan een nieuw boek, met medewerkers die we opnieuw moeten verbinden. We hadden eerst tijd nodig om te wennen aan de situatie van de lockdown en nu zullen we opnieuw geconfronteerd worden met een zoektocht hoe we ons in de heropstart moeten bewegen. We zijn door een echte verandering gegaan. We hebben echter nog niet echt afscheid kunnen nemen van onze oude vertrouwde manier van werken en nu duiken we in een nieuwe realiteit die uitdagend is, onzeker en waarin discontinuïteit de rode draad vormt.

We moeten door een reboardingstraject onze medewerkers welkom heten in het nieuwe normaal. Maar hoe pak je dit aan? Liesbeth Vandenrijt, managing partner Bij Motmans & Partners, licht het toe in een interactief webinar.

Er wordt ingegaan op volgende vragen:

  • Wat is een reboarding programma eigenlijk?
  • Waarom is een reboarding programma noodzakelijk?
  • Hoe moet je dit nu aanpakken?
  • Wie moet dit doen?

Liesbeth Vandenrijt, psychologe van opleiding, heeft jarenlange ervaring in verschillende HR-rollen. Ze is personeelsdirecteur geweest bij verschillende organisaties en is vandaag managing director bij Motmans & Partners.

Bestemd voor
Bedrijfsleiders, HR-medewerkers en managers die graag handvaten willen krijgen om een goede reboarding uit te tekenen met aandacht voor het welzijn van hun medewerkers.

PRAKTISCH

Reboard je medewerkers | Online Webinar via Zoom | 1,5u
Vrijdag 5 juni 2020 | 10u00 – 11u30

Na inschrijving ontvang je een bevestiging met een link naar de online webinar waar je kan deelnemen.
Let op: maximum 2 deelnemers van hetzelfde bedrijf.

De kostprijs bedraagt € 50 (excl. btw) per persoon. Subsidiëring via KMO-portefeuille is voor dit webinar niet mogelijk. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot 24u voor aanvang van het webinar.

Locatie
Datum
2020-06-05T10:00:00
Tijd
2020-06-05T10:00:00
Prijs
€ 50,00 excl. btw