20200513-14 Limburg Leads WEBSITE

Limburg Leads

VKW LIMBURG GOES LIMBURG LEADS

Limburg Leads is hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen én goede zaken doen. Want door waardevolle ontmoetingen ontstaan succesvolle leads. Limburg Leads gaat letterlijk en figuurlijk over grenzen heen. Om voortdurende ontwikkeling, vooruitgang en duurzame groei te stimuleren. Met actuele en innovatieve thema's en inspirerende topsprekers. Zodat jij als ondernemer de lead kan pakken en succesvol kan zijn.

Niet alleen is Limburg Leads dé plek om succesvolle ondernemers en toonaangevende sprekers te ontmoeten. Het staat ook garant voor een gevarieerd inhoudelijk programma. Twee dagen lang is Limburg Leads hét kenniscentrum rondom de thema's circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit. Er zijn drie podia waar de gehele dag inhoudelijke sessies plaatsvinden: Mainstage, Masterclass Dome en Start-Up Arena. 


EUREGIONAAL WERKGEVERSPLEIN

Samen met onze Nederlands-Limburgse collega LWV (Limburgse Werkgeversvereniging) en onze Duitse partner VUV (Vereinigte Unternehmerverbände Aachen) richt VKW Limburg er een heus ‘Euregionaal Werkgeversplein’ in.  Een centraal gelegen plaats op de beurs, vlak bij de Mainstage, die 2 dagen lang dé plek vormt om inspiratie op te doen en contacten te leggen. Dé plek voor onze leden ook!

Limburg Leads staat dit jaar immers in het teken staan van ‘Grensoverschrijdend zaken doen’. 

Wil jij ons Werkgeversplein verrijken en een plek creëren waar je jouw klanten kunt ontvangen? 

Op dit Euregionaal Werkgeversplein bieden wij een aantal van onze leden graag de kans om zich via een kleine standruimte te presenteren aan een gericht B-to-B zakenpubliek uit de Euregio. De kosten van een kleine standruimte (eigen plek met tafel en stoelen en een full color bord voor promotie van je bedrijf) op het Werkgeversplein bedragen slechts € 1 650. Onder bepaalde voorwaarden is subsidiëring door FIT (Flanders Investment en Trade) echter mogelijk. Vanuit VKW Limburg faciliteren we je hierbij graag.  


SEMINARIE ‘Euregionaal Zakendoen’ op woensdag 16 september | 16u30-17u15

Op woensdagnamiddag 16 september van 16u30 tot 17u15 organiseert VKW Limburg, samen met het LWV en VUV een gratis seminarie ‘Euregionaal Zakendoen’.

Enkele topondernemers (waaronder Ward Vleugels, voormalig CEO van QPark) debatteren er over zakendoen in de Euregio met bekend Nederlands journalist Sander Schimmelpenninck als moderator. Met aansluitend een netwerkingsmoment op het Euregionaal Werkgeversplein. En de mogelijkheid tot het bezoeken van de beurs.

Locatie
MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht
Nederland
Datum
2020-09-16T13:00:00
Tijd
2020-09-16T13:00:00
Prijs
€ 1650 excl. btw (per beursstand)