20190911 Re√ľnie JVKW Classic WEBSITE

Jong VKW Classic 2021

GA JE MEE OP WEG?

Prachtige routes, adembenemende locaties, mooie wagens, maar vooral geweldige mensen. Dat was in een notendop de eerste editie van onze Jong VKW Classic. Een Classic Car-event waar zowel jong en iets minder jong elkaar vonden in een ongedwongen sfeer binnen het typische Jong VKW kader. Dit jaar hopen we daar nog enkele superlatieven aan toe te voegen en daarom nodigt het bestuur van Jong VKW Limburg jou van harte uit op de tweede editie van onze Jong VKW Classic!

Op vrijdag 23 april 2021 geven we opnieuw het startschot voor deze tweedaagse rally, die je meeneemt langs de mooiste plekjes van de provincie. Naast de wedstrijd, ligt ook de focus op de verbinding tussen de leden van VKW Limburg en deze van Jong VKW Limburg.
En cours de route voorzien we twee lunches en versnaperingen. Vrijdagnamiddag verwelkomt Hotel Winselerhof ons met een aperitief, diner en drink in de bar. Na een luxueuze hotelovernachting in dit prachtige kader, zwaaien we af met een stevig ontbijt. Van daaruit gaat het richting eindmeet op zaterdagmiddag, waar enkele mooie prijzen wachten om uitgedeeld te worden.

Graag even de sfeer opsnuiven? Kijk dan zeker eens naar ons fotoverslag of bekijk hieronder de aftermovie.

Overtuigd? Schrijf je dan snel in! Het aantal plaatsen is immers beperkt tot 60 deelnemers en 30 klassieke wagens.

PRAKTISCH

We starten vrijdag 23 april 2021 rond 8u30 en eindigen zaterdag 24 april 2021 om 14u. Overnachting is voorzien in hotel Winselerhof in Landgraaf.

  • We bieden 2 opties om in te schrijven:
    • Ofwel als ploeg (opgelet: beide deelnemers dienen lid te zijn van VKW Limburg of Jong VKW Limburg).
    • Ofwel alleen. In dat geval koppelt het bestuur van Jong VKW Limburg jou met een rijder of bijrijder.
      Je kan aangeven of je zelf wenst te rijden met jouw klassieke wagen, of dat je als bijrijder wilt deelnemen.
  • Deelnameprijs: €385 pp (exclusief btw). Indien je een single room wenst, wordt hiervoor een surplus van €85 (exclusief btw) aangerekend.
  • Geen succesvolle rally zonder praktische benodigdheden, dus ook deze behoren tot het pakket.
Locatie
Datum
2021-04-23T08:30:00
Tijd
2021-04-23T08:30:00
Prijs
€ 385,00 (excl. btw) + € 85,00 (excl. btw) single room