202004 Kotgesprekken WEBSITE

Jong VKW Limburg #kotgesprekken

LEER BIJ VANUIT UW KOT

#blijfinuwkot, dat is dé leuze vandaag. En terecht. Maar helaas hebben we daarom ook met Jong VKW Limburg heel wat activiteiten moeten schrappen. Uiteraard laten we jou niet graag in de steek en willen we jou ook in 'uw kot' een sterk netwerk aanbieden, weliswaar digitaal. Daarom organiseren we #kotgesprekken. Online meetings waar we ervaringen uitwisselen over relevante thema’s, met experten die heel wat boeiends te vertellen hebben hierover. Maar laat ons duidelijk zijn: we willen ook graag jouw verhalen horen, zowel positief als minder positief. Laten we elkaar uitdagen en leren van ieders ervaringen in deze bijzondere tijden. Want hé, #samensterk.

E-commerce & online marketing | Lode Fastré – Farmaline & Jannes Valkeneers – Bullswap | dinsdag 7 april 17u00 – 18u30
De meeste winkels zijn helaas gesloten. Online iets kopen of verkopen kan dan een oplossing zijn. Maar hoe begin je eraan en hoe gaat dat in zijn werk? Lode en Jannes delen het graag met jou.

Cash is king | Jo Vanderstegen – Deloitte M&A & Finance | woensdag 8 april 17u – 18u30
Corona treft ons niet enkel op gezondheidsvlak, maar ook op financieel/economisch vlak. Welke financiële impact heeft COVID-19 op jouw business en hoe ga je hier mee om? Iets waar Jo Vanderstegen wel raad mee weet.

Innovatie in crisistijd | Mieke Neven – Burocad | donderdag 9 april 17u – 18u30
Een crisis vraagt om wendbaarheid en flexibiliteit. De nodige creativiteit aan de dag leggen is dan belangrijk. Laat dat nu nét iets zijn waar Mieke Neven heel wat over kan vertellen.  

Aanwerven in tijden van corona | Sophie Bijnens – Motmans & Partners | dinsdag 14 april 17u – 18u30
Veel bedrijven beslissen in deze periode om aanwervingen stop te zetten, en doorgroei van medewerkers te bevriezen. Is dit wel degelijk de beste strategie? Sophie kan vanuit haar expertise een klare kijk bieden op de beste aanpak rond in- en doorstroom in deze periode.

Vraag het aan Ruben | Ruben Lemmens – VKW Limburg | woensdag 15 april 17u – 18u30
Op welke manier handelt de politiek nu eigenlijk dezer dagen? En wat is de positie van het middenveld hierin? Ruben Lemmens licht het je met veel passie toe.

PRAKTISCH
Gelieve in het inschrijvingsformulier aan te duiden welke #kotgesprek je graag wil volgen. Per #kotgesprek kunnen maximum 10 deelnemers deelnemen. We bieden dit gratis aan. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met een link naar de online meetingroom waar je kan deelnemen. Let op: maximum 2 deelnemers van hetzelfde bedrijf.

Locatie
Datum
2020-04-07T17:00:00
Tijd
2020-04-07T17:00:00
Prijs
gratis