2020 Wendbaar leiderschap WEBSITE

Wendbaar leiderschap

Deze opleiding is volzet.

HOE WORD IK EEN 'AGILE LEADER' IN DE ORGANISATIE EN WERELD VAN MORGEN?

Als leiders en organisaties leven we in tijden van snelle en grote veranderingen, die alsmaar meer onvoorspelbaar zijn en uit onverwachte hoek komen en voor disruptie kan zorgen. De risico's, bedreigingen en kansen die dat meebrengt, vragen om grotere persoonlijke en organisatorische wendbaarheid.

Wil jij wendbaar en veerkrachtig leiden? Met meer gewenste en duurzame impact door betere, meer gedragen en moedige beslissingen en keuzes? Door het inspireren en mobiliseren van team(s), organisatie en verandering? Door het ontwikkelen van een cultuur van echte samenwerking en innovatie? Door een beter inzicht in jezelf, de perceptie die je oproept en je impact? Door bewust(er) om te gaan met je eigen denken, voelen en doen? Door het versterken van mentale, emotionele en risico wendbaarheid? Met het oog op het versterken van de wendbaarheid en het duurzaam succes van jouw organisatie? Dan is deze opleiding Wendbaar leiderschap echt iets voor jou!

MEER INFORMATIE: KLIK HIER VOOR DE FOLDER.

Leon Vliegen is de oprichter (2011) van FLY, een organisatie die ondermeer leiders en organisaties begeleidt bij hun ontwikkeling en groei. Hij heeft een uitgebreide ervaring als senior consultant en coach voor internationale en familiale ondernemingen, non-profit en overheidsorganisaties. Daarvoor heeft hij een uitgebreide en diepgaande praktijkervaring opgebouwd als strategische HR Business partner in Belgische en internationale bedrijven en rollen. Voordien was hij 6 jaar actief als Adjunct Directeur van VKW Limburg. Leon Vliegen is erkend als Professional Coach door de International Coaching Federation en is als gastdocent verbonden aan het Open Boarders MBA programma van de UHasselt voor de module 'Self and people management'.

Frank Philippaerts is sinds 2016 medezaakvoerder van FLY. Tot 2012 was Frank actief in diverse HRM rollen, bij ondermeer Ford, Philips en DSM. Sinds 2012 is hij als coach en senior consultant actief op vlak van ondermeer leiderschapsontwikkeling in uiteenlopende organisaties, gaande van Limburgse KMO's tot internationale spelers, in diverse sectoren. Hij begeleidt er zowel zaakvoerders en aanstormende talenten als managementteams.

Bestemd voor
Ondernemers, bedrijfsleiders en managers die:

  • als leider en mens nog meer willen denken en handelen vanuit hun persoonlijke waarden, overtuigingen en visie.
  • nog meer eigen leider willen zijn, die bewust risico's nemen en betere keuzes maken met de gewenste impact.
  • moedige, betere en gedragen beslissingen willen nemen met hun team(s) en zorgen voor een goede uitvoering.
  • zichzelf, hun team en organisatie willen inspireren en mobiliseren voor verandering die hen helpt om zich aan te passen aan de omgeving en competitie.
  • voldoende oog willen hebben en zorg dragen voor het versterken van hun eigen veerkracht, energie en welzijn.
  • willen leren van anderen en de groep en zichzelf openstellen voor hun feedback en advies.

Voor deze opleiding voorzien we een korte intake met de docenten om te toetsen of jouw verwachtingen overeenstemmen met deze opleiding. De groep zal bestaan uit maximum 12 personen, snel zijn is dus de boodschap. Openheid en discretie vereist dat geen concurrerende deelnemers samen in dezelfde groep kunnen zitten.

PROGRAMMA

Donderdag 10 september 2020 en vrijdag 11 september 2020 (met overnachting)
Veilige leergroep vormen, jezelf leiden en mentaal wendbaarder worden
Samen goede, gedragen en moedige beslissingen nemen

Vrijdag 23 oktober 2020
Persoonlijke waarden, ethiek en moedige en eerlijke gesprekken voeren.

Vrijdag 27 november 2020
Inspireren en mobiliseren van je mensen en organisatie

Vrijdag 15 januari 2021
Mijn persoonlijke leiderschapsvisie en missie

PRAKTISCH

Elke sessie gaat door van 8u30 tot 17u30. Welkomstkoffie en koffiekoeken staan klaar. 's Middags voorzien we een lichte lunch. Tussen de eerste twee opeenvolgende sessies (10 en 11 september) voorzien we een overnachting. Dit kadert binnen het doel van de opleiding en is inbegrepen in de prijs.

De kostprijs bedraagt € 3.800 (excl. btw) per persoon. Onder bepaalde voorwaarden is gedeeltelijke subsidiëring via KMO-portefeuille mogelijk (KMO-Portefeuille erkenningsnummer: DVO 107 340). Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met vrijdag 21 augustus 2020. Het aantal deelnemers is beperkt tot 12.

Locatie
Terhills Hotel
Zetellaan 68
3630 Maasmechelen
Belgiƫ
Datum
2020-09-10T08:30:00
Tijd
2020-09-10T08:30:00
Prijs
€ 3.800 (excl. btw) per persoon