2020 Business essentials WEBSITE

Online Business Essentials opleiding Vlerick

GEEF JOUW PROFESSIONELE ONTWIKKELING EEN BOOST MET EEN BUSINESS ESSENTIAL VAN VLERICK

Digitaal is het nieuwe normaal, ook om te leren. Daarom slaat de VKW Academy de handen in elkaar met Vlerick Business School en biedt het gloednieuwe online opleidingen aan in finance, operations en people skills. Opleidingen die je volledig op eigen tempo kan volgen, waar en wanneer je maar wil.

Deze Business Essentials Opleidingen maken jou als professional vertrouwd met de essentiële inzichten in een bepaald managementdomein. Op die manier zal je met meer vertrouwen en meer inzicht durven deelnemen aan besluitvorming op een hoger niveau en kan je beslissingen van het management beter interpreteren. Ook jouw eigen rol en eigen projecten zullen beter gekaderd worden binnen de strategie van de organisatie. Momenteel bieden we drie Essentials Opleidingen aan die elk ingaan op een specifiek managementdomein:

  • Financieel management
  • Operations
  • People skills

Schrijf je nu in en start je leertraject wanneer het jou past!

ESSENTIALS IN FINANCE
Het succes van een bedrijf staat of valt bij financieel inzicht en planning. Het is dus van vitaal belang dat je de cijfers van jouw bedrijf op de juiste manier leest en interpreteert. Tijdens deze opleiding krijg je een overzicht van de belangrijkste basisbegrippen en concepten binnen financieel beheer. Je interpreteert balansen, winst- en verliesrekeningen en cashflowoverzichten. Op basis van deze financiële basiskennis neem je de juiste beslissing voor jouw business. Bovendien neem je zelfverzekerd deel aan financiële discussies met collega’s.

Voertaal: Engels
Docent: Prof. Dr. Wouter De Maeseneire
MEER INFO

2020 Essential in finance youtube


ESSENTIALS IN OPERATIONS
Operationeel management bepaalt voor een groot deel het succes van jouw organisatie. De impact van dit domein is erg breed. Operationeel management beïnvloedt niet alleen de productie of dienstverlening. Ook voor R&D, verkoop, marketing en financieel management heeft dit vergaande gevolgen. Wat zijn de grootste operationele uitdagingen? En vooral, hoe wendt je deze binnen jouw eigen organisatie positief aan? Deze opleiding zoomt in op de belangrijkste inzichten. Je leert de waarde en het belang kennen van operational excellence. Tot slot identificeer je kansen om de processen in heel jouw organisatie te verbeteren.

Voertaal: Engels
Docent: Prof. Dr. Ann Vereecke
MEER INFO

2020 Essential in operations youtube


ESSENTIALS IN PEOPLE SKILLS
Elke leider die wil slagen, moet kunnen rekenen op zijn of haar team. Het is dus essentieel dat je een sterke relatie met hen opbouwt. Alleen zo win je aan vertrouwen en respect. Om dit te bereiken, heb je soms nieuwe vaardigheden nodig. Ben je onlangs gestart als people manager? Of ben je een specialist die een technisch team leidt? In deze opleiding maak je kennis met de basisprincipes van authentiek leiderschap. Je krijgt de vaardigheden onder de knie om jouw mensen te coachen, hen te begrijpen en te motiveren. Je leert op een constructieve manier te communiceren. Resultaat? Jij en jouw team presteren nog beter én jouw organisatie gaat er succesvol op vooruit.

Voertaal: Engels
Docent: Prof. Dr. Katleen De Stobbeleir
MEER INFO

2020 Essential in people skills youtube


WORKING IN VIRTUAL TEAMS (2u, GRATIS)
Nog niet helemaal overtuigd en wil je graag eerst eens proeven van zo'n self-paced webinar? Probeer dan de gratis online cursus 'Working in virtual teams' van professor Smaranda Boros.

In deze moeilijke tijden moeten zelfs lokale teams plots virtueel samenwerken nieuwe werkmethoden omarmen. Instinctief proberen bestaande teams die plotseling vanop afstand moeten werken face-to-face meetings na te bootsen. Maar virtueel samenwerken brengt andere uitdagingen met zich mee: zit de organisatiestructuur goed? Hebben de bestaande teams de juiste vaardigheden om virtueel samen te werken?  
In deze gratis opleiding deelt Smaranda Boros, Professor of Leadership en Intercultural Management, haar inzichten rond de ideale voorwaarden voor vlot virtueel teamwerk. Je leert hoe je succesvol kan samenwerken rond projecten. En je krijgt tips over hoe je je virtuele teams kan evalueren en verbeteren en dit voor zowel bestaande als toekomstige teams.

Inschrijven kan via de inschrijfmodule.

PRAKTISCH
Ieder van deze opleidingen verloopt 100% online met als voertaal het Engels. De Essentials opleidingen zijn uitermate geschikt voor deelnemers die graag op eigen tempo leren, waar en wanneer hen dat best past. Het is dus geen live webinar. Om een opleiding af te ronden investeer je 10 à 12 uur leertijd. Hiervoor heb je 3 maanden de tijd. Na het succesvol afronden van de opleiding krijg je als deelnemer een digitaal Vlerick certificaat.

Duid in het inschrijvingsformulier aan welke opleiding(en) je graag wilt volgen. Vanaf dan ontvang je zo spoedig mogelijk een factuur van Vlerick Business School, vanaf het moment dat het inschrijvingsbedrag is overgemaakt kan je starten met de opleiding(en).

Ieder van deze online leertrajecten integreert verschillende leervormen: video's, simulaties, oefeningen, casestudies, praktijkvoorbeelden en quizzen. Daarnaast verdiep je je als deelnemer in de materie met extra lectuur. Met gerichte vragen reflecteer je over je eigen situatie.

De kostprijs bedraag € 495,04 (excl. btw) per Essentials opleiding per persoon. Subsidiëring via KMO-portefeuille is voor deze opleiding niet mogelijk.

Aanbod geldig van 23 april tot en met 31 augustus 2020.

Locatie
Datum
2020-08-27T00:00:00
Tijd
2020-08-27T00:00:00
Prijs
€ 495,04 excl. btw per Essentials opleiding