VKW is positief HEADING WEBSITE V02 Niels Bollen

VKW is positief samen met Belurba

dinsdag 10 november 2020

VKW Limburg gaat in deze b(iz)arre tijden op zoek naar positiviteit. Ondernemers tonen tonnen weerbaarheid en creativiteit. Bedrijven slagen er wonderwel in zich heruit te vinden. VKW pakt daarom uit met positieve verhalen die misschien het grote nieuws (nog) niet haalden en viert zo sterk Limburgs ondernemerschap. Als hart onder de riem voor onze leden-bedrijven. Als symbool voor de Limburgse wendbaarheid en veerkracht van al onze ondernemers en hun mensen. Stuk voor stuk ‘Helden van de Limburgse economie’. Die we graag eren met een Limburgs streekproduct van een van onze leden.


BELURBA HAALT MEGAORDER BINNEN IN CORONATIJD

In volle coronatijd heeft Belurba Urban Furniture uit Hamont-Achel een groot order van enkele miljoenen euro’s kunnen binnenhalen. Als producent van alles wat met straatmeubilair te maken heeft, mogen zij 13 bus- en tramstations gaan bouwen in een ring rond Brussel, van Vilvoorde tot Grimbergen.

“Voor ons een erg groot, mooi en uitdagend project met veel engineering en een groot volume aan aluminium en roestvrij staal, waarvoor we graag gaan samenwerken met lokale toeleveranciers”, aldus een fiere bedrijfsleider Niels Bollen, die in zijn bedrijvengroep een 30-tal medewerkers te werk stelt. En duidelijk de ‘gunfactor’ waar VKW Limburg ook voor pleit, hoog in het vaandel voert.

Gert Schreurs van VKW Limburg feliciteerde hem alvast met een fles Fryns.

 

VKW is positief EXTRA FOTO'S Bollen

 

Button Meer positieve verhalen