2020 Digital Leadership WEBSITE DEFINITIEF

Digital Leadership

WORD DE DIGITALE LEIDER IN JOUW ORGANISATIE

Wat is nu the next big thing? Niemand die het echt weet. Hoe dan ook zijn bedrijven constant onder druk om het te ontdekken. In Digital Leadership helpen we jou net ontdekken wat de nieuwe realiteiten in de digitale wereld zijn. Wil je jouw digitaal leiderschap verder versterken en de stap zetten naar echte digitale transformatie in jouw organisatie? Dan is deze opleiding een must voor jou!

In Digital Leadership, een opleiding i.s.m. Vlerick Business School, ligt de focus op het formuleren en implementeren van transformatie- en veranderingsstrategieën en de onvermijdelijke invloed van disruptieve technologieën op jouw business.
Wat betekent digitale transformatie voor jouw organisatie en hoe begin je ermee? Welke investeringen zijn verstandig en welk juist niet? Hoe ga je om met het transformatieproces? Hoe krijg je de mensen mee aan boord? Deze en andere vragen komen aan bod in deze opleiding. Na afloop keer je terug naar jouw organisatie met nieuwe inzichten in de gedigitaliseerde businessomgeving en in de impact die disruptieve technologieën hebben op het leiderschap in jouw organisatie.

MEER INFORMATIE: KLIK HIER VOOR DE FOLDER.

Prof. dr. Stijn Viaene is Professor in Information Services Management & Data Analysis bij Vlerick Business School. Stijn heeft een passie voor alles wat te maken heeft met het creëren van een digitale organisatie. De huidige context van massale hoeveelheden data, geavanceerde analytische methoden, sociale software en cloud technologie is wat hem boeit. Zijn twee Vlerick onderzoeksinitiatieven - het Centre for Excellence BPM Network en het Centre for Excellence Enterprise Architecture Management - dragen bij tot een significant beter praktisch inzicht in wat het betekent om IT optimaal in te zetten voor waardecreatie. De lessen van Stijn zijn rijkelijk gestoffeerd met case studies. 

Bestemd voor
Digital Leadership is bedoeld voor senior executives, middle managers en high-potentials die digitale projecten binnen hun organisatie leiden (of dat in de nabije toekomst zullen doen). Ondernemers kunnen het programma volgen om meer inspiratie op te doen rond digitale innovatie, om hun eigen initiatieven af te toetsen aan de digitale werkelijkheid en om hun business plan te verbeteren met digitale experimenten.

PROGRAMMA
Maandag 12 oktober 2020
Het digitale verschil

 • Bewustmaken van een digitale wereld
  • Introductie in het ExConomy Framework
  • Hoe beïnvloeden de 4 realiteiten jou?
  • World café: creëren van een gedeelde visie en taal op digitale transformatie
 • Heruitvinden van jouw business voor digitalisering
  • Case study: wat kan je leren van bedrijven die lead zijn in digitale transformatie?

Dinsdag 13 oktober 2020
Fundamenten van de ExConomy

 • Workshop 1: data experimentation & customer experience
 • Workshop 2: ecosysteem & platform thinking

Woensdag 14 oktober 2020
Het leiden van digitale transformatie

 • Digital leadership game
 • 4-V digital leadership model
 • Doelstellingen en acties vastleggen voor bedrijf en team

PRAKTISCH
Elke sessie gaat door van 8u30 tot 17u30. Welkomstkoffie en koffiekoeken staan klaar. ’s Middags voorzien we een lichte lunch.

De kostprijs bedraagt € 2.950 (excl. btw) per persoon. Onder bepaalde voorwaarden is gedeeltelijke subsidiëring via KMO-portefeuille mogelijk (KMO-Portefeuille erkenningsnummer: DVO 107 340). Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met 21 september 2020.

Locatie
Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen
België
Datum
2020-10-12T08:30:00
Tijd
2020-10-12T08:30:00
Prijs
€ 2950 (excl. btw)