Afb. WEBSITE

Onderhandelen tot de handdruk

VAN GELIJK HEBBEN NAAR GELIJK KRIJGEN
Gelijk hebben is vaak het probleem niet. Gelijk krijgen, dat is de kunst. Maar hoe overtuig je de ander van je gelijk? Hoe groei je uit tot een toponderhandelaar?

Elke dag staan we voor de uitdaging om anderen te overtuigen, op het werk, maar ook privé. Wie niet goed onderhandelt, laat veel kansen liggen. En zo gaat veel waarde verloren: een klant, collega, partner die je verliest na een misgelopen onderhandeling, een slechte deal en verlies van winst en marge omdat de tegenpartij beter negotieert. Degenen die niet weten hoe ze andere mensen kunnen meekrijgen, lopen het risico dat ze hun doelstellingen niet kunnen realiseren.

Prof. Dr. Dirk Van Poucke is dé toonaangevende spreker wat betreft onderhandelen en beïnvloeden en geeft al ruim 20 jaar resultaatgerichte opleidingen en trainingen in negotiatie-technieken. Hij is een gepassioneerd lesgever die zijn uitgebreide praktijk koppelt aan een grote wetenschappelijke kennis. Zijn interactieve sessies met veel oefeningen, praktijkvoorbeelden en cases staan garant voor succes.

TOPICS

  • Onderhandelen in een competitieve omgeving
  • Onderhandelen met moeilijke opponenten
  • Onderhandelen tot een partnership
  • Biedmanagement. Tenders, aanbestedigingen, veilingen en R.F.Q.’s
  • Lobbying en beïnvloeding
  • Complexe onderhandelingen en MACHT

PROGRAMMA

SESSIE 1 - Dinsdag 21 januari 2020
SESSIE 2 - Woensdag 22 januari 2020

SESSIE 3 - Dinsdag 11 februari 2020
SESSIE 4 - Woensdag 12 februari 2020

SESSIE 5 - Dinsdag 17 maart 2020
SESSIE 6 - Woensdag 18 maart 2020


PRAKTISCH

Elke sessie gaat door van 9u30 tot 17u30. Welkomstkoffie en koffiekoeken staan klaar vanaf 9u00. ‘s Middags voorzien we een lichte lunch.

LOCATIE: VKW Limburg, Kunstlaan 16 in Hasselt

KOSTPRIJS: € 4.595 (excl. btw) per persoon. Onder bepaalde voorwaarden is gedeeltelijke subsidiëring via KMO-portefeuille mogelijk. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met vrijdag 13 december 2019.

DOELGROEP: Ondernemers, bedrijfsleiders en managers die geconfronterd worden met belangrijke onderhandelingen voor het bedrijf met als doel een sterke deal te maken.

Confedentialiteit en een open sfeer zijn de belangrijkste voorwaarden voor het welslagen van de sessies. In geval van deelnemers uit dezelfde sector zal steeds de eerst aangemelde deelnemer gecontacteerd worden.

Zelfs welpjes van de scouts leren bij van prof. Dr. Dirk Van Poucke:

Locatie
VKW Limburg
Kunstlaan 16
3500 Hasselt
België
Datum
2020-01-21T08:00:00
Tijd
2020-01-21T08:00:00
Prijs
€ 4.595 (excl. btw) per persoon