2020 Ik heb een loopmaatje

De BEDRIJVENLOOP tijdens GENK LOOPT is helemaal terug!

dinsdag 16 juni 2020

Eind maart werd noodgedwongen beslist om de editie 2020 van ‘Genk Loopt’ en de eraan verbonden Bedrijvenloop op zondag 10 mei af te lassen.

Recent werd echter een alternatief uitgewerkt en een aangepast concept gelanceerd: 'Ik heb een (loop)maatje'

Lopers (of wandelaars) kunnen tussen 12 en 30 juni hun hart ophalen op een mooi uitgestippeld parcours van 5 of 10 kilometer met start en aankomst in het Molenvijverpark.

Als partner van het eerste uur schaart ook VKW Limburg zich achter deze editie van Genk Loopt en wil het zoveel mogelijk bedrijven en hun medewerkers aansporen om tussen nu en 30 juni dit parcours te lopen of te wandelen en dit te delen op social media met de hashtag #GENKLOOPTtegencorona

Dit jaar loop je bovendien niet alleen voor je eigen gezondheid, maar indien gewenst ook voor het goede doel. En dat op een moment wanneer het jou goed uitkomt.

Aan vijf euro kun je het officiële siliconen polsbandje kopen, waarvan de opbrengst integraal naar het project ‘Ik heb een maatje’ gaat, dat kinderen met obesitas begeleidt naar een gezondere levensstijl.  Bedrijven die armbandjes wensen te bestellen om uit te delen (of verder te verkopen) aan hun medewerkers kunnen dit doen bij iris.raymakers@vkwlimburg.be (tel 011 24 95 06). De armbandjes kunnen ook aangekocht worden op tal van verdeelpunten in Genk (zie www.genkloopt.be). Door het armbandje te dragen toon je meteen je engagement voor dit project en laat je zien dat je uit het juiste, sportieve hout gesneden bent.

Uiteraard staat het jullie vrij om ook jullie looptijden te registreren en te delen op sociale media. Er worden echter geen klassementen opgemaakt. Iedere deelnemer is een winnaar dit jaar en daarom zijn ook wandelaars van harte welkom!

Hopelijk zijn jullie met jullie bedrijf ook van de partij? Of wie weet ben je zelf als sportieveling getriggerd de uitdaging aan te gaan? Laat het ons dan zeker even weten via iris.raymakers@vkwlimburg.be 

Alle info is ook terug te vinden op www.genkloopt.be of via www.facebook.com/genkloopt/ 

 

Affiche.JPG