2020-2021 Mini-MBA WEBSITE

Mini-MBA: Business Essentials voor management talent

DEZE OPLEIDING IS VOLZET, INSCHRIJVEN KAN ENKEL OP DE WACHTLIJST.

VERSTERK JE MANAGEMENTTALENT MET DE MINI-MBA

Wil je je managementcompetenties versterken, zowel in de breedte als in de diepte? De mini-MBA van VKW Academy i.s.m. NCOI Learning stoomt jouw en je organisatie klaar voor verdere groei!

Zowel in de breedte als in de diepte komen alle management topics aan bod: financieel en strategisch management, project- en veranderingsmanagement, supply chain, marketing en sales. En dit met kennis en praktijkcases op het hoogste niveau. Bij een positief eindresultaat bekom je het mini-MBA-certificaat.

In de mini-MBA staat persoonlijke coaching centraal. Bij aanvang wordt via een intakedocument gepeild naar je specifieke kennis en verwachtingen om zo maximaal te kunnen inzetten op je noden. Daarnaast werk je je eigen businesscase uit om efficiënter de inzichten te verwerken en voor het oefenen van management-, presentatie- en analytische vaardigheden.

Bestemd voor

  • Afdelingsmanagers die willen doorgroeien naar een algemene managementpositie.
  • High potentials met minimaal 5 jaar ervaring die een managementfunctie ambiëren.
  • Managers die hun algemene bedrijfskennis willen verbreden.

Robby Stas, plant manager Alro, getuigt:

De mini-MBA kwam op m'n radar nadat een VKW-medewerker mij bijna gelijktijdig contacteerde als onze CEO met de mededeling: "deze opleiding is echt iets voor u!". Ik was natuurlijk geprikkeld en het doornemen van de brochure wakkerde mijn interesse enkel maar verder aan.

De diepgang die ik zoek, brengt mij verder dan louter het opnemen van de leerstof en het lesmateriaal. Ook de verhalen van collega-cursisten en hun bedrijven zorgen voor een enorme toegevoegde waarde. Hoe diverser, hoe boeiender. Zulk een diepgaande opleiding vergt natuurlijk toewijding, maar het was zeker niet te belastend. Zowel frequentie, tempo, opbouw en de tijd die de opleiding in beslag nam waren goed uitgebalanceerd. Verrijkend waren ook de opdrachten en goed begeleide cases.

Zowel de kwaliteit van de collega-cursisten als zeker ook de lesgevers lag hoog. Met op de koop toe prima catering.  Ook de manier van les geven beviel me met een prima afwisseling tussen individueel- en groepswerk. De dynamische methodieken (rechtstaand, hoekenwerk) en brainstormsessies zorgden ervoor dat iedereen actief betrokken werd tijdens het hele traject. De lesgevers waren stuk voor stuk professionals met ook praktijkervaring. Wat leidde tot sappige anekdotes en voorbeelden.

Kortom: een opleiding met meerwaarde die ik ten zeerste kan aanraden. Wat trouwens ook gebeurd is. Een van mijn collega’s is alvast ingeschreven. Een aanrader voor zowel iemand die zich willen verbreden en ontplooien maar ook voor mensen die een bepaalde case of project in hun bedrijf in een stroomversnelling willen krijgen. Mij gaf de mini-MBA alvast meer inzicht in finance en marketing, domeinen waarin ik daarvoor minder thuis was. 

Meer informatie en het volledige programma vind je HIER.

PROGRAMMA

Dinsdag 10 november 2020
Kennismaking en financieel management

Woensdag 18 november 2020
Strategisch management

Woensdag 25 november 2020
Marketing, sales en communicatie

Woensdag 2 december 2020
Projectmanagement en changemanagement

Woensdag 9 december 2020
Human resources management

Woensdag 16 december 2020
Organisatie en leiderschap + Coaching voor jouw businesscase

Woensdag 20 januari 2021
Supply chain management

Woensdag 27 januari 2021
Financieel management

Woensdag 10 februari en donderdag 11 februari 2021
Presentaties individuele businesscase

PRAKTISCH

Elke sessie gaat door van 8u30 tot 17u00, met uitzondering van de coachingsessie op donderdag 16 december (18u00 - 19u30). Welkomstkoffie en koffiekoeken staan klaar. 's Middags voorzien we een lichte lunch.

De kostprijs bedraagt € 4.051 (excl. btw) per persoon. Onder bepaalde voorwaarden is gedeeltelijke subsidiëring via KMO-portefeuille mogelijk. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met vrijdag 23 oktober 2020.

In samenwerking met:

Logo in samenwerking met NCOI

Locatie
VKW Limburg
Kunstlaan 16
3500 Hasselt

Datum
2020-11-10T08:30:00
Tijd
2020-11-10T08:30:00
Prijs
€ 4.051 (excl. btw)