20191203 Business Cocktail WEBSITE v2

Business Cocktail

Jong VKW Limburg en VKW Limburg nodigen je uit op de jaarlijkse Business Cocktail met als thema's:

Winnaars hebben een plan

Stress als positieve motivator

met als topgastsprekers

Sven Nys en Paul Van Den Bosch

Sven Nys beter bekend als "de Kannibaal van Baal" is een van de beste veldrijders die ooit bestaan heeft. Hij behaalde met 291 een recordaantal overwinningen waaronder twee keer Wereldkampioen, negen keer Belgisch Kampioen, zeven keer het Wereldbeker eindklassement, dertien keer de Superprestige en acht keer de GVA trofee. In 2016 nam hij afscheid van het profcircuit als veldrijder, maar bleef hij wel in deze wereld actief door ploegmanager te zijn van het Telenet Fidea Lions team. In de loop der jaren heeft hij ook zijn jeugddroom waargemaakt door mee te helpen in de opbouw van het Sven Nys Cycling Center.

Paul Van Den Bosch is een voormalig triatleet en tegenwoordig een ervaren bewegingsdeskundige en coach, onder andere van Eric Geboers, Georges Jobé, Sven Nys, Tim Wellens en André Greipel. Met zijn atleten behaale Paul maar liefst vijf Europese titels en tien Wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. Vanuit zijn ervaring als sportcoach richtte hij in 2009 samen met Bob Verbeeck (GOLAZO) het trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op. Dit bedrijf helpt mensen meer als beter bewegen. Naast sportcoach en ondernemer is Paul Van Den Bosch schrijver. Zijn boek 'Coach voor het leven' stond wekenlang in de top-10 van best verkochte non-fictieboeken. Ook zijn boek 'Act like a coach' is een ware bestseller. Hierin laat hij zien wat het bedrijfsleven kan leren van een sportcoach.

Winnaars hebben een plan door Sven Nys
In zijn presentatie geeft Sven een overzicht van zijn lange carrière, met aandacht voor de factoren die belangrijk en vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Hoe heeft hij zijn carrière opgebouwd? Welke skills heb je nodig voor een glansrijke carrière? Hoe kan je iets negatief omzetten in iets positief? Hoe kan sport mensen verbinden met elkaar? In zijn verhaal komen de belangrijkste elementen aan bod zoals teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid. Dit alles wordt rijkelijk geïllustreerd met heel concrete voorbeelden, filmpjes en foto's.

Stress als positieve motivator door Paul Van Den Bosch
We kunnen er vandaag niet om heen dat de druk in ons maatschappelijk leven steeds maar toeneemt. Voor heel wat mensen wordt deze druk te veel. Daarom heeft stress veelal een negatieve connotatie. Maar is dit wel terecht? In zijn lezing 'Stress als positieve motivator' gaat Paul Van Den Bosch in op het fenomeen stress, en op de impact ervan op ons dagelijks bestaan. Hierbij geeft hij aan hoe en waarom druk op een positieve manier kan benaderd en aangewend worden.

PROGRAMMA

18u00   Ontvangst met verfijnde broodjes
18u45   Verwelkoming door Mieke Neven, voorzitter Jong VKW Limburg
19u00   Winnaars hebben een plan door Sven Nys                                                                                             Stress als positieve motivator door Paul Van Den Bosch
20u30
   Uitgebreide netwerk cocktail

Bij inschrijving van vier personen of meer vanuit een bedrijf kan je deelnemen aan een gereduceerd tarief van € 85 per persoon. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot uiterlijk woensdag 27 november 2019.

Locatie
Zwarte Zaal - cc Muze
Schachtplein 7
3550 Heusden-Zolder
Belgiƫ
Datum
2019-12-03T18:00:00
Tijd
2019-12-03T18:00:00
Aanmeld periode
2019-08-09T00:00:00  t/m  2019-12-02T23:00:00
Prijs
€ 95,00 exclusief btw