20191108 afb. WEBSITE

Word een innovatief bedrijf in 1 dag

EEN GRATIS BOOST EN INTRODUCTIESESSIE

Meerwaarde is een tijdelijke situatie. Differentiaties die bedrijven creëren worden vaak snel door concurrenten ingehaald. Masterclass Innovatief Ondernemen gaat over het continu realiseren van nieuwe klantgerichte waarde en differentiatie op het gebied van prijs, product of oplossingen door innovatie.

Deelnemer vorige editie 'Masterclass Innovatief Ondernemen' Wim Van Den Bossche, CEO bij Profel, getuigt:

Op 8 november 2019 lichten we alvast een tipje van de sluier van Masterclass Innovatief ondernemen aan de hand van een GRATIS INTRODUCTIE- en BOOSTSESSIE. Tijdens deze sessie krijg je alvast 5 tips mee die je concreet kan toepassen en een absolute toegevoegde waarde bieden.

Docent: Geert Vanhees van 4Growth, 12 jaar docent bij Vlerick in management programma's rond business strategie, marketing, branding en op KMO's gerichte programma's. Geert ontwikkelde voor meer dan 250 bedrijven groei- en innovatiestrategieën.

PRAKTISCH

De sessie gaat door in de voormiddag van 8u00 tot 12u00. We starten met een ontbijt en eindigen met een broodjeslunch.

LOCATIE: VKW Limburg, Kunstlaan 16 in Hasselt

KOSTPRIJS: GRATIS

DOELGROEP: Zaakvoerders, ondernemers, bedrijfsleiders, business unit managers, stafmedewerkers, marketing managers, innovatiemanagers, R&D managers

Confidentialiteit en een open sfeer zijn de belangrijkste voorwaarden voor het welslagen van de sessies. In geval van deelnemers uit dezelfde sector zal steeds de eerst aangemelde deelnemer gecontacteerd worden.

De volledige opleiding Innovatief Ondernemen start 9 januari. Klik HIER voor meer info

Locatie
VKW Limburg
Kunstlaan 16
3500 Hasselt
Belgiƫ
Datum
2019-11-08T08:00:00
Tijd
2019-11-08T08:00:00
Prijs
Gratis