Tagly_2

Tag into business

donderdag 17 oktober 2019

Net zoals jullie dat als bedrijven elke dag opnieuw moeten doen, probeert ook VKW Limburg grenzen te verleggen. In de recentste uitgave van ons ledenmagazine ‘Kunstlaan 16’ pakken we uit met ‘Tagly’, een revolutionair product van Limburgse bodem.

We geloven sterk in print, maar mét de juiste vertaalslag naar het digitale. En net die mogelijkheid biedt ‘Tagly’: de kracht van papier en online media op een gemakkelijke, snelle en veilige manier verbinden via NFC-technologie (Near Field Communication*).

De Tagly-sticker in onze Kunstlaan 16 die net in je bus is gevallen nog niet opgemerkt? Kijk dan vlug op pag 21. Tag and be amazed!

_________________________________________________________________________

* Tagly, geïntroduceerd door het Limburgse Majime, maakt gebruik van NFC technologie (Near Field Communication). Hierbij doe je een overdracht van informatie op een korte afstand (bereik van 10 centimeter) en op een veilige manier. Tagly laat ook tweerichtingscommunicatie toe en creëert dus mogelijkheden voor diverse toepassingen. Tags kunnen door NFC apparaten gelezen worden (smartphones-betaalsystemen).

Gebruik:
- Android: zet bij instellingen NFC aan en schuif met je smartphone over de sticker.

- iOS 11 (iPhone 7 of hoger): download en open de NFC-reader App en schuif met je Apple over de sticker
_________________________________________________________________________