20191007 Meet & Read XL met Elke Geraerts - mailing

Meet & Read XL met Elke Geraerts

De digitale revolutie is een feit, en dreigt ontelbare jobs te ontwrichten. Steeds luider klinkt de vraag of wij mensen nog wel kunnen opboksen tegen robots en artificiële intelligentie. In dit hoogst actuele betoog wijst Elke erop dat het tijd wordt om technologie te demystifiëren, en de mens weer centraal te zetten. De neuropsychologe onderzoekt welke uniek-menselijke kwaliteiten kunnen worden ingezet om onze professionele toekomst veilig te stellen, en welke troeven je best verankert in het DNA van je organisatie, wil je je bestaansrecht behouden in deze disruptieve wereld. Een inspirerend manifest voor organisaties die al met beide voeten in de toekomst staan.

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en partner bij het internationale consultancybedrijf BetterMinds at Work dat zich richt op het versterken van het menselijk kapitaal. Als auteur van bestseller boeken Mentaal Kapitaal en Het Nieuwe Mentaal is ze een graag geziene en gelauwerde spreekster bij VKW Limburg maar ook ver buiten de provincie- en landsgrens.  Ook in de academische wereld verdiende ze haar strepen, maar posities aan de gerenommeerde universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam.  Haar verhaal bezit daarom een goede wetenschappelijke basis, aangevuld met boeiende verhalen over Elkes ervaringen in de praktijk.

Op maandag 7 oktober stelt ze graag haar nieuwe boek Authentieke Intelligentie aan u voor!

PROGRAMMA

  • 18u30  Ontvangst en verwelkoming
  • 19u00  Lezing Elke Geraerts: Authentieke Intelligentie. Waarom mensen altijd winnen van computers.
  • 20u00  Netwerking en uitgebreid walking dinner
  • 22u00  Einde

KOSTPRIJS
110 euro p.p. (excl. btw) inclusief een exemplaar van het boek en uitgebreid walking dinner. Je ontvangt hiervoor een factuur. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met woensdag 2 oktober 2019.

Locatie
CC Muze
Marktplein 3
3550 Heusden-Zolder

Datum
2019-10-07T18:30:00
Tijd
2019-10-07T18:30:00
Prijs
€ 110 (excl. btw)