20190924 AFB WEBSITE

OLHZ: Bedrijfsbezoek Puratos & voorstelling InsightData

Tijdens de OLHZ-infosessie in april kwamen we al wat meer te weten over hun windmolendossier, maar op dinsdag 24 september opent Puratos ook nog eens exclusief de deuren voor OLHZ. Puratos is een internationale groep die een volledig assortiment van innovatieve producten, grondstoffen en toepassingsexpertise biedt aan de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector. Exact een eeuw na het ontstaan van deze Belgische firma kan je hun producten en diensten vandaag over de hele wereld terugvinden. Hun doel is een betrouwbare partner in innovatie te zijn, die klanten over de hele wereld helpt om voedzaam en smakelijk voedsel te leveren aan hun lokale gemeenschappen.
Hoe ze dat doen, tonen ze ons graag zelf tijdens het bezoek aan hun site in Lummen.

 

Bedrijfsbezoek Puratos
&
Voorstelling InsightData

Dinsdag 24 september

 

Naast de voorstelling en rondleiding bij Puratos, geeft OLHZ ook kort het woord aan lidbedrijf InsightData. Aan de hand van een korte toelichting en live demo tonen zij graag hoe we als bedrijven via data-analyse en business intelligence nog meer info kunnen vergaren uit onze bedrijfsdata.

Interesse gewekt voor dit interessante en leerrijke avondbezoek? Aarzel dan niet en schrijf je nu in! Haast je want de plaatsen zijn beperkt!

PROGRAMMA
17u30   
Ontvangst met broodjes
17u55   
Verwelkoming door Wouter Rutten, voorzitter OLHZ
18u00
   Voorstelling InsightData door Maarten Vandenryt & David Beelen
              zaakvoerders InsightData
18u15    Voorstelling Puratos door Olivier Carlens, Site Manager Puratos
18u45    Rondleiding
20u15   
Afsluitende netwerkreceptie
21u00    Einde

INSCHRIJVEN
Het aantal deelnemers is beperkt, snel inschrijven is dus de boodschap!

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden voor OLHZ-leden. Niet-leden betalen € 25 p.p. (excl. btw). Inschrijven kan tot en met vrijdag 20 september 2019. Kosteloos annuleren kan tot en met maandag 23 september.  Wie niet of te laat annuleert, rekenen we een no-show fee aan van € 25.

VEILIGHEIDSVEREISTEN
Tijdens de rondleiding is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. Indien je zelf veiligheidsschoenen hebt, mag je deze meebrengen. Indien je dit zelf niet hebt, zal Puratos schoenen voorzien. Je kan op het inschrijvingsformulier je schoenmaat doorgeven.

LOCATIE

Puratos, Dellestraat 18, 3560 Lummen

Locatie
Puratos
Dellestraat 18
3560 Lummen

Datum
2019-09-24T17:30:00
Tijd
2019-09-24T17:30:00
Prijs