2020 afb website

Ondernemers voor de Klas 2020. Wanted: ondernemers en bedrijfsleiders die de volwassenen van morgen inspireren

woensdag 19 juni 2019

Talent ontbolstert zelden spontaan. En dat is met ondernemingszin net zo. Word één dag Ondernemer voor de Klas en inspireer de ondernemers/intrapreneurs van morgen. Wil jij ook met je expertise, passie en energie vonkjes van ondernemingszin of gewenste attitudes aanwakkeren bij laatstejaarsstudenten die staan voor een belangrijke studie- of beroepskeuze? Meld je dan zeker aan om voor één dag Ondernemer voor de Klas te willen worden. Een project van Vlajo, met de steun van VKW Limburg, destijds oprichter van dit unieke project.

Zin om deel te nemen aan Ondernemers voor de Klas 2020?
Neem tussen 13 januari en 6 maart 2020 deel en inspireer onze jongeren tijdens een twee uur durende gastles met jouw expertise, passie en energie! Zo treed je in dialoog met jongeren die misschien morgen bij jou solliciteren en tewerkgesteld worden. Het thema van jouw gastles en de doelgroep waarvoor je wenst te spreken bepaal je volledig zelf.

Inschrijven?
Heb je in het verleden al deelgenomen?

Dan ontvang je binnenkort automatisch een inschrijvingsmail en hoef je nu dus nog niets te doen.

Indien je reeds deelnam en jouw mailadres gewijzigd is t.o.v. een vorige editie, geef jouw nieuw mailadres dan door aan programmacoördinator Wendy Smets.

Wil je voor de eerste keer deelnemen?
Stuur dan een mailtje naar wendy.smets@vlajo.org met je kandidaatstelling (naam, voornaam, bedrijf/organisatie en GSM-nummer).

Meer info vind je op de Vlajo-website of via 011 24 94 11.