Afb. NIEUWSBERICHT WEBSITE 2

EY en Esthedentalplus kronen zich tot ‘Snelste bedrijven van Limburg’

zondag 05 mei 2019

VKW LIMBURG BEDRIJVENLOOP BRENGT 750 BEDRIJVENLOPERS UIT MEER DAN 30 BEDRIJVEN OP DE BEEN.

EY (categorie + 50 medewerkers) en Esthedentalplus (categorie – 50 medewerkers) kroonden zich gisteren tot ‘Snelste bedrijf van Limburg’ bij de VKW Limburg Bedrijvenloop tijdens Genk Loopt. De zesde editie van deze bedrijvenloop, waar gezondheid, teamspirit en fun centraal staat, groeit jaar na jaar en kende met meer dan 30 deelnemende bedrijven en 750 bedrijvenlopers opnieuw een erg hoge opkomst.

Op zondag 5 mei vond de vijfde editie plaats van de ‘VKW Limburg Bedrijvenloop’.  Genk Loopt profileert zich als ‘de gezondste loop van Limburg’. En dat sluit naadloos aan bij de doelstelling van deze Bedrijvenloop. Werkgeversorganisatie VKW Limburg wil bedrijven ondersteunen in het stimuleren van een gezonde levensstijl bij hun medewerkers en zo ook de teamspirit mee helpen bevorderen.  En dat slaat duidelijk aan. Opnieuw namen meer dan 30 bedrijven deel aan de Bedrijvenloop. In totaal 750 bedrijvenlopers maakten er een sportieve teambuildingsdag van, ondanks het wat mindere weer.

EY en Esthedentalplus snelste bedrijven van Limburg

Hoewel ‘gezondheid’ en teamspirit primeren en deelnemen dus ook hier belangrijker is dan winnen deden de bedrijven een gooi naar de titel van 'het snelste bedrijf van Limburg'(*).  En dit in twee categorieën:  + 50 en - 50 medewerkers.   In de categorie + 50 medewerkers ging EY (EY is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Tot  juni 2013 was het bedrijf bekend onder de naam Ernst & Young.) dit jaar met de prijs lopen, voor QJobs en Selligent. In de categorie – 50 medewerkers kroonde tandartspraktijken Esthedentalplus zich tot snelste bedrijf voor Hospidex.

Gert Schreurs, manager bij VKW Limburg en organisator van de Bedrijvenloop: “Net zoals Genk Loopt zelf groeit ook onze Bedrijvenloop jaar na jaar. Het gezellige Bedrijvendorp bevindt zich op de Grote Markt, pal naast het parcours en vlak bij de finish. Dit zorgt voor de lopers en hun supporters voor extra beleving. Ondanks het wat mindere weer dit jaar, doen de enthousiaste reacties van de deelnemende bedrijven ons nu al uitkijken naar een volgende editie. ”

 

Beelden zeggen meer dan woorden. Klik HIER voor het sfeerverslag.

 

(*) Het ‘snelste bedrijf van Limburg’ is dat bedrijf waarvan de samengetelde tijd van hun 2 snelste lopers bij de 5 kilometer en hun 2 snelste lopers bij de 10 kilometer het laagst is. De 3 snelste bedrijven in elke categorie worden gehuldigd en de winnaar in elke categorie krijgt gedurende 2 maanden elke week een grote fruitmand aan het bedrijf afgeleverd door sponsor Fruit@Work.