Afb. WEBSITE

Expliciet en VKW Limburg verstevigen partnership

donderdag 19 september 2019

VKW Limburg verwelkomt met Expliciet een nieuwe structurele partner die volledig matcht met het DNA van de Limburgse werkgeversorganisatie. Het partnership loopt over 3 jaren en is vooral gericht op visibiliteit en zal het jonge, maar erg sterk groeiende communicatiehuis nog beter bekend maken bij het selectief netwerk van eindbeslissers van Limburgse bedrijven waarop VKW Limburg zich richt. Overige structurele partners van VKW Limburg zijn en blijven HR dienstverlener Acerta, Deloitte, ING, Van Osch en VHS verzekeringen. Allen toonaangevend binnen hun sector.

Welkom Expliciet!
Al heel wat jaren werkt VKW Limburg met erg gericht gekozen structurele partners die de werking ondersteunen. 

Ruben Lemmens, gedelegeerd bestuurder van VKW Limburg: “We zijn erg blij met de komst van Expliciet als nieuwe structurele partner. Net als onze vijf overige partners sluit ook het jonge, dynamische en snelgroeiende Expliciet van Jan en Maarten perfect aan bij het DNA van VKW Limburg. Hun slogan Open_Hartelijk Communicatiehuis. Starten met de inhoud. Geloven dat oprechtheid mensen verbindt. Het matcht allemaal prima met onze eigen waarden.”

Open_hartelijk communicatiehuis.
Expliciet groeide door het enthousiasme  van Jan Martens en Maarten Princen op nauwelijks enkele jaren tijd uit tot een sterke speler in de Limburgse communicatiewereld en nam recent al de 25ste medewerker aan.

Maarten Princen en Jan Martens van Expliciet: “We zijn blij ons te kunnen profileren in het sterke VKW-netwerk en geloven sterk in de synergiën van deze samenwerking. Onze insteek en aanpak sluit immers nauw aan bij de kwalitatieve werking van VKW Limburg. Onze scoop blijft: bedrijven helpen zich te onderscheiden door hun ware doel te ontdekken, te bepalen en te behalen. Dit partnership vergroot ongetwijfeld onze vijver.”

Expliciet wordt meteen ook partner bij Jong VKW Limburg. De geknipte partner om Jong VKW ambitieus verder op de kaart te zetten.

De structurele partners van VKW Limburg: 201909 Structurele partners