Afb. WEBSITE

Checklists voor regeerakkoorden.

dinsdag 14 mei 2019

Exact 12 dagen voor de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen lanceert VKW Limburg haar checklists voor de regeerakkoorden: 12 werken voor Limburg & 12 werven voor meer groei, jobs en welvaart.
In telkens 12 bondige punten zetten we hiermee de belangrijkste voorwaarden die cruciaal zijn voor de verdere ontwikkeling van economisch Limburg op een rijtje.  
Enerzijds spitsen we ons toe op de dossiers die specifiek voor onze provincie van tel zijn, waarbij een grote rol is weggelegd voor mobiliteit en ontwikkeling van bedrijventerreinen. Anderzijds benadrukt VKW Limburg de noodzaak van verdere sociaal-economische hervormingen voor de Limburgse bedrijven.

Met deze punten presenteren we de Limburgse verkozenen een ambitieuze maar realistische checklist bij het afsluiten van de regeerakkoorden. Limburg en de Limburgse ondernemers hebben de afgelopen jaren de rug gerecht, en meer dan ooit veerkracht getoond. Onze provincie verdient dan ook niets minder dan ambitieuze politieke vertegenwoordigers.

Beste politici, met het ter harte nemen van deze checklists trekt u de kaart van een welvarend Limburg. U rekent op onze stem, wij rekenen erop die u de uwe laat horen wanneer u uw rug recht voor Limburg.

Klik HIER voor de volledige checklist '12 werken voor Limburg'.

Klik HIER voor de volledige checklist '12 werven voor meer groei, jobs en welvaart'.

20190514 Pamflet checklist voor de regeerakkoorden