Afb. WEBSITE

Unieke Handelsmissie naar Moskou

6-12 OKTOBER 2018

MOSKOU, metropool met vele gezichten gekneed door de geschiedenis. Stad van de oligarchen of nieuwe rijken en meer dan ook het politieke hart met Poetin en Medvedev… Genoeg redenen om de zakelijke kansen in Moskou van dichtbij te onderzoeken.

We bezoeken bedrijven op Skolkovo (wetenschapspark) en Troitsk (incubator), gaan naar de Moscow State University Lomonosov en het prototyping centre op het MSU science parc en bezoeken de lokale vestigingen van Puratos, Carglass en Barco. Flanders Investment en Trade verzorgt een seminar zakendoen in Rusland en plant één op één gesprekken op aanvraag van de deelnemers aan deze reis. Tenslotte bezoeken we Yandex en de Higher School of Economics, Rusnano en krijgen uitleg over de Silk Road Economic Belt tussen Mouskou en China.

Ook het bijwonen van een voorstelling in het Bolsjoj Theater en een bezoek aan de geheime bunker uit de Koude Oorlog mogen niet aan het programma ontbreken. Daarnaast worden we ontvangen door de Belgisch Ambassadeur in Moskou en spreken er met Russische bedrijfsleiders.

De KOST voor deelname bedraagt € 3.496 per persoon (excl. BTW) op basis van dubbele kamer voor single gebruik.
Overnachting in Hotel National *****, rechtstreekse lijnvlucht SN naar Moskou Domedjevo in economy (businessclass is mogelijk tegen meerprijs), vervoer ter plaatse, ontbijt, lunches en diners (excl. alcoholische dranken).
Prijs exclusief annulatieverzekering.

Voor meer INFORMATIE contacteer raf.sluismans@vkwlimburg.be

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met Flanders Investment en Trade en ondersteund door:

Logo's

Locatie
MoskouDatum
2018-10-06T09:00:00
Tijd
2018-10-06T09:00:00
Aanmeld periode
2018-06-13T12:00:00  t/m  2018-10-01T15:00:00
Prijs
€ 3496 pp (excl. btw)