20180405 OCL Young Talent Award

Young Talent Award: investeren in jong talent!

donderdag 14 juni 2018

De Rotary Lanaken-Maasland verkondigt het al jaren: technisch talent is meer dan ooit gewild, maar was nog nooit zo moeilijk te vinden. De Young Talent Award, die dit jaar aan haar vijfde editie toe is, zet laatstejaarsstudenten uit het technisch- en beroepsonderwijs in de kijker, tijdens een mooi gevulde avond. Uit een selectie van 30 genomineerde eindwerken selecteert een onafhankelijke jury 5 laureaten, die een prijs uit handen van de burgemeester van Lanaken en Maasmechelen krijgen. Dit jaar zal de uitreiking plaatsvinden op maandag 25 juni in het Cultureel Centrum van Lanaken.

Sponsoring
De organisatie van de Young Talent Award onderstreept het maatschappelijke belang van het technisch onderwijs, én draagt zo haar steentje bij tot een positief imago van deze richtingen. Dit initiatief vergt echter heel wat middelen en organisatie. Daarom is een bijdrage meer dan welkom. Via verschillende sponsorformules kunt u dit initiatief, én uw bedrijf visibiliteit geven. De verschillende formules vindt u hier, net als de contactgegevens.

Goodie bag
Alle 30 genomineerden ontvangen een mooi gevulde goodie bag. Heeft u iets in de aanbieding, en heeft u er 30 stuks van? Neem dan contact op via lambrechts.inge@skynet.be.


 Veel succes!