20180914 Ambiorix WEBSITE

ACA IT-Solutions wint Ambiorixprijs 2018

vrijdag 14 september 2018

De Ambiorixlaureaat 2018 is ACA IT-Solutions met hoofdzetel in Hasselt.                                 

ACA IT-Solutions legt zich toe op de implementatie van kwaliteitsvolle IT-oplossingen met maximale meerwaarde voor de klant. De missie van ACA onderstreept dit, ‘samen willen groeien door oplossingen te realiseren die klanten en medewerkers trots maken.’ Met bijna 20 jaar ervaring en intussen 170 medewerkers verspreid over drie kantoren in Hasselt, Olen en Gent, is ACA uitgegroeid tot een bekende IT-speler. In 2017 realiseerde het bedrijf een omzet van 18,87 mio euro. Het bedrijf is in handen van CEO Ronny Ruyters (met 82,4% van de aandelen) en Stijn Van den Enden (met 17,6% van de aandelen).

Volgens de Ambiorixjury plaatst ACA IT-Solutions zich met de sterke en zeer rendabele groei over de afgelopen vijf jaar bij de sterkste groeiers in Limburg. De groei is het resultaat van een klantgerichte aanpak gecombineerd met een uitgebreide technische expertise, unieke projectaanpak en goede mensen. Deze wordt verder ondersteund door een innovatief organisatiemodel - de ‘podulaire organisatie’- waarbij de pods (business units) functioneren als autonome afdelingen binnen de overkoepelende organisatie.

Werkgeversorganisatie VKW Limburg reikt de Ambiorixprijs al voor de 29ste keer uit aan een Limburgse onderneming uit de Top 500, die uitblinkt in kwantitatief en kwalitatief ondernemerschap met veel aandacht voor medewerkers en omgeving. De degelijkheid van de strenge selectieprocedure blijkt uit het feit dat de 28 voorgaande laureaten het nog steeds  uitstekend doen. De eigenlijke prijs wordt op maandagavond 17 september door premier Charles Michel uitgereikt tijdens de jaarvergadering van VKW Limburg.

Klik HIER voor het volledige persbericht.

Klik HIER voor het juryverslag.