20200210 AFB WEBSITE VOORZITTERSWISSEL

Marleen Hendrix neemt de fakkel over bij TRIOC

maandag 10 februari 2020

De ondernemingsclub van Bocholt, Peer & Meeuwen-Gruitrode – kortweg TRIOC – heeft een nieuwe voorzitter. Marleen Hendrix van de gelijknamige drukkerij uit Peer, nam tijdens de jaarvergadering de voorzittershamer over van Patrick Vanhees, zaakvoerder van bouwbedrijf Vanhees uit Meeuwen-Gruitrode.

“Patrick heeft TRIOC 4 jaar lang met enorm veel toewijding en enthousiasme geleid. Onder zijn bewind werden er tal van interessante bedrijfsbezoeken en infosessies georganiseerd, én werd er steeds een nauw en constructief contact onderhouden met de drie gemeentebesturen. Iets waar we ook naar de toekomst toe op willen verder bouwen. Met Noord-Limburgs enthousiasme zullen we de noden van onze leden voorop blijven stellen en de dialoog blijven aangaan met de gemeentebesturen om onze leden zo goed mogelijk bij te staan in hun uitdagingen.”

Marleen Hendrix maakt al tien jaar deel uit van TRIOC-bestuur en komt nu als eerste vrouw aan het roer van TRIOC. Hoog tijd volgens haar voorganger Patrick Vanhees: “Marleen zet al meerdere jaren mee de lijnen uit binnen TRIOC. Haar engagement en ondernemingszin maken van haar dan ook de geschikte persoon om onze ondernemingsclub de komende jaren verder te leiden.”

Patrick Vanhees blijft wel nog actief binnen het bestuur van TRIOC. Michel Haex van Haex Bouwonderneming zwaaide tijdens de jaarvergadering wel af als bestuurslid. Hij was een stichtend lid van TRIOC en was ook voorzitter tussen 2007 en 2010. Na een engagement van ruim 18 jaar staat hij zijn plek binnen het bestuur nu af aan de volgende generatie.